Easy to do business with

Housegard Connect


 
 

 

 

Nu är det enkelt
att vara smart!

Med Housegard Connect kan du kontrollera ditt företag, kontor eller hem dygnet runt, från hela världen, så länge du är uppkopplad.Housegard Connect är ett komplett säkerhetssystem med automatisering av händelseförlopp, rapportering och övervakning.
I produktserien ingår ett flertal produkter som kan anpassas efter ditt behov. Funkar lika bra i bostadshus, företag som i industri etc.Inga abonnemangskostnader.

 

 

 

 

 

 

Skydda ditt hem med ett enkelt tryck

Med Housegard Connects app kan du:

• Kolla status på larmet
• Larma på/av på distans
• Få varning för brand och vattenläckage
• Läsa av temperaturen hemma
• Schemalägga händelser i förväg

 

 

 

 

 

Vi brandsäkrar Sverige

Brandsäkerhet sedan 1991

Sedan 1991 har Housegard utvecklat produkter inom brandsäkerhet. Med en produktportfölj i ständig utveckling erbjuder vi brandskydd för alla hem och behov.

Vårt uppdrag fortsätter till den dag då bränder inte längre skapar oro och förstör. Tills dess kommer vi fortsätta ta fram, utveckla och leverera produkter som gör verklig skillnad.

 

 

 

 

 

 

Så här kan du sätta ihop ett
Housegard Connect system.

Sätt ihop ett system med t.ex. gateway, brandvarnare, temperaturvarnare, vattendetektor och rörelsedetektor. Varna lokalt med extra utplacerade sirener och få dessutom meddelande till din telefon via aviseringar, mejl och sms på distans.

 

1. VÄLJ GATEWAY

En smart Gateway är hjärtat i ditt system. Alla komponenter du väljer kopplas trådlöst till din gateway som i sin tur ansluts till Internet. Du väljer fritt vad du vill ansluta och kan enkelt bygga ut systemet vartefter dina önskemål ändras.

 

2. BYGG DITT SYSTEM

Du har ett stort urval av olika produkter att välja på för att kunna skräddarsy ett system som passar just dig.

 

3. LADDA NER APPEN

Ladda ner appen och aktivera ditt smarta hem. Upplev känslan av total kontroll. Allt från en och samma app, enkelt och smart.

 

 

 

 

 

Lätt att installera och lätt att använda

Housegard Connect skapades för att vara praktisk. Allt installationen kräver är en webbläsare, grundläggande verktyg och minimal tid. Dessutom är systemet enkelt att flytta med dig till ett nytt hem eller kontor.

 

 

 

 

ALTANDÖRREN

 

PLATTÅNGEN

 

STRYKJÄRNET