GP ReCyko 2st Pro Charger M461 (USB) med laddstation D861, inkl. 8st AA 2000mAh PRO NiMH-batterier

I ReCyko Pro Charger Dock kan du placera två laddare med sammanlagt åtta batterier. Laddstationen har nyttiga funktioner och visar varje enskilda batteris välmående och aktuell laddningsnivå. Med en laddstation får du bättre koll på var batterierna finns och du kan smidigt ta ur en av laddarna och låta den andra stå kvar i stationen.

  • Sex laddningslägen
  • Full kontroll med LCD-display
  • Avancerade funktioner
  • Vertikal laddning - sparar plats
Art.nr
202244

GP ReCyko Pro - fully charged batteries in 1 hour

ReCyko Pro Charger

M461 Pro laddare med laddstation D861.

 

På jobbet, i hemmet eller på resande fot. Med GP Pro Charger Dock är dina batterier alltid redo att användas. Med plats för åtta batterier samtidigt kan du med enkelhet ta med dig exempelvis fyra batterier "to go" och låta resten ligga kvar på samma trygga ställe som du tog dem ifrån. Batteriladdning ska kännas naturlig och Pro Charger Dock underlättar för dig som använder batterier ofta och på flera olika ställen. Den här laddstationen kommer med en Auto Power Cut Of-funktion vilket betyder att du kan låta den sitta kvar i vägguttaget även när batterierna är bortagna eller fulladdade. Laddstationen är tillverkad för att fungera med ReCyko:s FAST-och FASTEST-laddare. I köpet följer även åtta stycken laddningsbara ReCyko Pro-batterier med.

Stor innovation som tar lite plats

Tack vare att vi valt att designa laddaren i vertikalt läge sparar du plats samtidigt som det gör det enkelt att ta i och ur laddarna.

Full överblick med LCD-display

LCD-displayen på dockstationen visar aktuell laddstatus för varje individuellt batteri. Där kan du även se ifall det är dags att byta ut batteriet ifall det har blivit skadat eller har levt ut sin livscykel.

GPReCyko-LCD_Display-main

Avancerade funktioner

Pro Charger Dock ger dig tillgång till ett flertal funktioner som kan förlänga batteriernas livslängd. Exempelvis smart battery recovery och battery refreshing.

Snabbladdning (standardläget för laddning)

Förklaring: Detta läge startat automatiskt efter 5 sekunder när en batteriladdare placeras i laddningsdockan om inget annat laddningsläge väljs.
Laddtid: AA 1300-2600mAh, 0.9-3.6 timmar, AAA 650-950mAh, 1-3 timmar.

Eco

Föklaring: Används för att optimera presandan och livslängden hos AA/AAA-batterierna.
Laddtid: Circa 4 timmar för AA 2100mAh och AAA 850mAh.

Kapacitetskontrollsläge

Förklaring: Används för att kontrollera batteriets maximala kapacitet. Lång laddtid då batteriet först laddas ut och sedan laddas upp.
Laddtid: Mellan 10-12 timmar.

Underhållsläge

Förklaring: Används för att återställa ett batteri som har överladdats eller som har lagrats i mer än ett år. I processen kommer laddaren att ladda batteriet försiktigt. Kan inte batteriet återställas kommer en varning att visas

Uppdateringsläge

Används för att mäta laddningen batteriet höll när det sattes i. Processen kommer att ladda ut batteriet helt och sen ladda upp det.
Laddtid: Cirka 10-20 timmar.

Rekonditioneringsläge

Används för att återställa kapaciteten på batterier som genomgått många laddningscykler. Lång process då batteriet kan behövas att laddas ut och upp flera gånger för att vårda batteriet och förbättra dess prestanda.
Laddtid: Kan ta upp till 80 timmar.

a) Valt batteri
b) Inget batteri
c) Dåligt batteri eller engångsbatteri insatt(blinkande ljus)
d) Gammalt batteri, Rekommenderas att byta ut
e) Standby

GPReCyko-LCD_Display

GP ReCyko pro - It takes a pro to know one

Gå med i vår revolution.

Vi introducerar det nya, avancerade ekosystemet av laddningsbara batterier, batteriladdare och laddockor från GP ReCyko. Med sin optimala prestanda, smarta funktioner och stiliga design, så kommer det nya sortimentet hjälpa dig avstå från tusentals av engångsbatterier - vilket sätter mindre press på miljön och sin plånbok.

Så kom igen, gå med i vår laddningsbara revolution.

GP ReCyko - it takes a pro to know one

ReCyko Pro - När det blir extra krävande.

your green little helpers

Batterier - När det blir extra krävande.

Med ReCyko Pro flyttas gränsen ytterligare för hur många gånger du kan ladda ett batteri. Detta batteri har utvecklats från början för hård användning i alla typ av utrustning. Tål temperaturer ned till -20°C och behåller sin laddning i upp till 5 år.

Batteriladdare - Som aldrig innan.

Ett innovativt modulärt system av batterier och laddare. På GP Batteries har vi ännu en gång utmanat gränserna för hur man använder batterier. De nya batteriladdarna från GP ReCyko är smarta, lätta, portabla och främst av allt - enkla att använda. De är dessutom smart designade genom att fungera som ett batterifodral när de inte används.

Laddstationer - Ta full kontroll på din laddning.

Laddstationerna låter dig ladda upp till 8 batterier samtidigt. De är dessutom utrustade med en LCD display som låter sig se varje batteris individuella laddstatus, kapacitet och skick.

 

GpReCykoPro-chargingdocs

Ingen mer plast.

Ta ledningen mot plasten. Det nya ReCyko-sortimentet använder FSC-certifierade pappersförpackningar, helt fria från plast, vilket minskar miljöpåverkan.

FSC-logo

Produktinformation
Säljenhet 1-P
Statistiknummer 8504405590
IEC std HR6
selected_products Ja
Laddtid 1 h
Inklusive batterier 8X GP ReCyko AA 2000 mAh PRO NiMH
Ljusstyrka (lm) 0
Laddkanaler 8
Tillverkningsland Kina
Varumärke GP ReCyko
Kapacitet (mAh) 2000
Volt (V) 1.2V
Produktserie GP ReCyko Pro
enhet ST 1-P INKRT EXKRT
Antal st/enhet 1 1 6 12
Bruttovikt (kg) 0.708 0.708 4.25 8.5
Nettovikt 0.608 0.608 3.65 7.3
Bruttovolym 0.00177     0.02126
Nettovolym        
Längd (mm)   75 370 385
Höjd (mm)   260 100 235
Bredd (mm)   85 210 235
EAN kod   4891199204043 04891199204050 04891199204067

Produktbilder som zipfil

Kontakta oss
Kundservice
Hitta din säljare

Logga in för att se din säljare.

Är du inte redan kund hos oss, tryck här för att ansöka om ett kundkonto.

Bli kund hos oss

Eller så ansöker du om att bli kund hos oss genom att trycka här