GP CHW54 Discovery Work pannlampa 375LM

Hemmafixare eller proffs, den här pannlampan tål det mesta. Har fyra ljusstyrkor, inklusive spot, flood och SOS-ljus samt rörelsesensor. Detta gör att ljustyrkan kan styras med en enkel vinkning framför lampan, en nödvändighet när händerna är smutsiga eller handskar används.

- Stöttålig på upp till 5 meters höjd.
- Riktbart lamphuvud.
- Batteritid på upp till 26 timmar.
- Brett och justerbart pannband som kan maskintvättas.
- 3 X AAA batterier ingår (kompatibel med GP ReCyko laddningsbara batterier).

Art.nr
455035

Pannlampan GP Discovery Work CHW54 är designad för dig som vill fortsätta ditt arbete eller DIY-projekt trots att solen gått ner eller dålig belysning. Den har en ljusstyrka på upp till 375 lumen och 4 olika ljuslägen, inklusive SOS. Den är även utrustad med rörelsesensor vilket innebär att ljusstyrkan kan justeras med en enkel vinkning framför lampan. Detta gör den till den perfekta pannlampan vid arbete där du får smutsiga händer eller behöver bära handskar. GP Discovery Work CHW54 är en av våra allra mest robusta och tåliga pannlampor, den klarar fall från upp till 5 meters höjd samt har IPX5-klassning vilket innebär att den är spolsäker.
Det breda pannbandet kan maskintvättas och är enkelt att justera för högsta komfort. Pannlampan är kompatibel med både engångsbatterier och uppladdningsbara (NiMH) batterier, vilket gör den till en flexibel allt-i-ett-lampa som är redo för alla typer av projekt.
 

Mekarens bästa vän
Modellerna i GP Discoverys Work-serie är tillverkade för att lysa upp alla typer av projekt eller uppdrag. Oavsett om du ska mecka i garaget, fixa på vinden eller arbeta på renoveringsobjektet. Med sitt robusta och extremt stöttåliga hölje så klarar denna pannlampa det mesta. Ljusstyrkan sträcker sig upp till 375 lumen med 4 olika ljuslägen, inklusive SOS och rörelsesensor. GP Discovery Work CHW54 är utrustad med både fokus- och strålkastarljus (spot och flod) vilket gör att den enkelt lyser upp både breda och långa områden på upp till 110 meter.
 

Din tåliga supersidekick 
Den här pannlampan är specialbyggd för att klara hårda förhållanden och oöm hantering. Det robusta höljet runt lampan är stöttåligt för fall på upp till 5 meters höjd samt spolsäkert (IPX5). Med den långa batteritiden på upp till 26 timmar kan du lita på att du alltid har det ljus du behöver.
 

Genomtänkt design
Med de två lättanvända knapparna kan man smidigt navigera mellan alla ljusinställningar och funktioner. GP Discovery Work CHW54 har även rörelsesensor som funktion vilket kommer bli din bästa vän när händerna är smutsiga eller du bär otympliga handskar. Lamphuvudet är flexibelt och kan justeras i 60-grader vilket gör det möjligt att vinkla ljuset exakt som man vill.
 

Bekvämlighet i fokus
Den är utformad med ett brett och justerbart pannband för en skön passform och studsfri komfort oavsett huvudstorlek. Pannbandet är tvättbart i maskin med tydliga symboler för tvättinstruktion tryckta på insidan.
 

Ett grönare val
Denna pannlampan är kompatibel med både engångsbatterier och uppladdningsbara (NiMH) batterier. Konstruktionen förhindrar att de uppladdningsbara batterierna laddar ur för snabbt och utnyttjar därför batteriernas totala livscykel. Välj uppladdningsbara batterier till din pannlampa för att minska ditt klimatavtryck och bidra till minskat avfall från engångsbatterier.

Produktinformation
LED display Nej
LCD display Nej
Supports QC Nej
Supports PD Nej
E-nummer 9453031
Statistiknummer 8513100000
IEC std LR03
Säljenhet 1-P
Laddningsbar Nej
Varumärke GP
Produktserie GP Discovery
Räckvidd 101-150 m
Tillverkningsland Kina
Funktioner Motion Sensor
enhet ST 1-P EXKRT
Antal st/enhet 1 1 10
Bruttovikt (kg) 0.25 0.19 2.5
Nettovikt 0.152 0.153 1.52
Bruttovolym 0.0007 0.00061 0.0094
Nettovolym      
Längd (mm) 50 50 290
Höjd (mm) 90 90 120
Bredd (mm) 175 135 270
EAN kod   4891199211119 4891199211133

Produktbilder som zipfil

Kontakta oss
Kundservice
Hitta din säljare

Logga in för att se din säljare.

Är du inte redan kund hos oss, tryck här för att ansöka om ett kundkonto.

Bli kund hos oss

Eller så ansöker du om att bli kund hos oss genom att trycka här