Easy to do business with

RSS-flöden

 

Genom att prenumerera på våra RSS-flöden kan du på ett enkelt sätt hålla dig uppdaterad kring våra aktuella kampanjer och få löpande information om nya produkter eller eventuella produktförändringar som görs i vår webbutik - Customer Connect.

 

Så här kommer du igång med RSS

Att spara en RSS-länk kan liknas vid att börja prenumerera. Om du klickar på en av våra RSS-länkar nedan får du välja hur du vill spara och prenumerera på flödet.

 

Välj en RSS-läsare

Innan du kan börja prenumerera på RSS-flöden måste du välja en RSS-läsare. Många nya webbläsare kan hantera RSS-flöden direkt. Men det finns också speciella webbtjänster och RSS-läsare som är gratis och som kan göra upplevelsen bättre. De flesta moderna webbläsare kan läsa RSS-flöden och visar den orangea RSS-ikonen upp när det finns flöden på en sida. Om du klickar på ikonen kommer du få olika alternativ för hur du vill spara flödet.

I exempelvis Firefox och Internet Explorer kan du spara RSS-flödet som ett bokmärke eller en bokmärkesmapp som uppdateras automatiskt med det senaste innehållet.

 

Fristående RSS-läsare

Du kan ladda ner och installera en separat RSS-läsare, som kan hämta data i RSS-format. Många av dem är gratis. I RSS-läsaren klistrar du vanligtvis in adressen till RSS-flödet som du vill prenumerera på. Vissa e-postprogram kan även fungera som RSS-läsare. Det ger dig möjligheter att läsa och hantera flöden på samma sätt som din e-post.

Exempel på fristående RSS-läsare:

  • Awasu
  • Feed Demon
  • Feed Reader

Exempel på e-postprogram som kan hantera RSS:

  • Microsoft Outlook
  • Thunderbird
  • Apple Mail (Mac)

 


 

Prenumerera på RSS-flöden från GPBM Nordic

Nya produkter

Klicka här för att prenumerera på nya produkter

Kampanjer

Klicka här för att prenumerera på kampanjer