Easy to do business with

Promoförpackning GP ReCyko+ 4+4-pack AA-batterier GP210AA/210AAHCEFR-2GBW8

Artikelnummer 201143

4 batterier på köpet!

I denna promoförpackning ryms 8 laddningsbara GP ReCyko-batterier till priset av ett 4-pack. Förpackningen är smidig, tar liten plats och är tillverkad i hållbar plast. Laddningsbara NiMH-batterier på 2000 mAh. Tillsammans ersätter dessa åtta batterier flera tusen engångsbatterier!

GP ReCyko är den nya generationens laddningsbara batterier som kombinerar de bästa egenskaperna hos engångsbatterier och laddningsbara batterier.

 

Alternativa produkter

Produktinformation

Detaljer

Gör en smart deal: Köp 8 till priset av 4!

GP ReCyko är den nya generationens laddningsbara batterier som kombinerar de bästa egenskaperna hos engångsbatterier och laddningsbara batterier. I denna promoförpackning ryms åtta GP ReCyko-batterier till priset av ett 4-pack. Förpackningen är smidig, tar liten plats och är tillverkad i hållbar plast. Tillsammans ersätter dessa åtta batterier flera tusen engångsbatterier!

GP ReCyko Promo - 4+4

GP ReCyko+

Det bästa batteriet vi någonsin skapat

Med GP ReCyko vet du med säkerhet att du alltid har batterier hemma när du behöver. De är laddade och redo att användas direkt vid köp, precis som ett engångsbatteri,
och med låg självurladdning kan de användas även efter att ha legat i en låda en längre tid. GP ReCyko fungerar utmärkt i strömkrävande enheter och kan laddas flera hundra gånger. Ett klimatsmart och ekonomiskt alternativ till alkaliska batterier, för att inte tala om hur många gånger du slipper gå till butiken för att köpa nya batterier!

Tekniska specifikationer

Specifikation

Spänning (Volt) 1.2 V
Tillverkningsland Kina
Statistiskt nummer 8507500030
Batterityp NiMH - ReCyko
Nobb number 51275000
Batteristorlek AA
Kapacitet (mAh) 2000